۱- جمع آوری بقایای گیاهی آلوده:
بقایای گیاهی آلوده نظیر برگها و میوههای ریخته شده پای درختان و همچنین میوههای باقیمانده روی درخت این برگها و میوهها میتواند محل زمستان گذرانی آفات و بیماریهایی باشد که در فصل قبل به باغ خسارت وارد کرده است. باید آنها را از سطح باغ جمع آوری و سوزانده یا دفن شوند.
۲- هرس زمستانه:
هرس زمستانه جهت باردهی بهتر درختان میوه و حذف شاخههای آلوده انجام میشود و به جای رشد اضافی شاخهها سبب میوه دهی بهتر محصول میگردد.
۳- یخ آب زمستانه:
یخ آب زمستانه یکی از روشهای قدیمی جهت مبارزه با آفات و بیماریهای زمستان گذران است. یخ زدن آب بر روی سطح خاک سبب میشود که آفات و بیماریهای زمستان گذران در باغات به خوبی کنترل شده و همچنین در کنترل کرم سفید ریشه تأثیر بسزایی خواهد داشت.
۴- رنگ آمیزی و ضدعفونی تنه درختان در کنترل شانکر باکتریایی تأثیر بسزایی دارد.
۵- چالکود زمستانه:
جهت اصلاح خاک و قرار دادن عناصر غذایی در دسترس ریشه.
۶- آبشویی سنگین با هدف شستشوی املاح اضافی از ناحیه ریشه و مصرف اصلاحگرهایی نظیر «گچ» یا «اسید سولفوریک» براساس آنالیز خاک.
۷- انجام شخم یا ریپر بین ردیفهای کشت که همزمان باقیماندههای گیاهی و علفهای هرز نیز کنترل میشوند.